VIDEO O fetiţă răpită în California de mătuşile ei românce a fost găsită de poliţie după şapte ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă răpită din California în urmă cu şapte ani de mătuşile ei de origine română a fost găsită în Pheonix, Arizona , la o familie de ţigani care nu are nicio legătură biologică cu ea, dar care se luptă acum pentru obţinerea custodiei.

Copilul a fost dat dispărut în septembrie 2003. Fetiţa se afla în grija unor părinţi adoptivi în Norwalk, California, când a fost răpită de trei dintre mătuşile sale dintr-un restaurant. Două dintre mătuşi au fost prinse imediat după răpire, dar una dintre ele a reuşit să scape.

Poliţiştii au spus că Amber se află într-o stare fizică bună, dar este traumatizată. Este pentru a treia oară când fetiţa îşi schimbă familia. După şatep ani de la dispariţia ei, Amber Nicklas vorbeşte româneşte  la fel de bine cum vorbeşte engleza.

Familia era "evazivă şi ascundea adevărul", a afirmat căpitanul Patrick Maxwell, din cadrul biroului şerifului din comitatul Los Angeles, citat de CNN.

Membrii familiei unde se afla acum Amber nu au putut prezenta un certificat de naştere sau documente privind adopţia micuţei, recunoscând că fetiţa de şapte ani nu era a lor. Familia susţinea că mama naturală a fetiţei este dependentă de droguri şi şi-a neglijat copilul. Poliţiştii care s-au dus în casa din Phoenix au descoperit că femeia o ascunsese pe fetiţă în cadă sub o grămadă de haine şi prosoape.

Identitatea lui Amber fusese schimbată, inclusiv numele şi data naşterii, potrivit poliţiei citate de CNN. De asemenea, fetiţa nu a fost trimisă la şcoală.  Autorităţile au confirmat identitatea reală a lui Amber prin amprente, fotografii şi probe ADN.  Totuşi, nu există indicii care să arate cum a ajuns fetiţa să locuiască cu această familie, în Pheonix.

Copilul a fost plasat în custodia statului California, iar procurorii vor depune plângere, a declarat Trent Crump, sergent la poliţia din Phoenix. Părinţii care au crescut-o pe fetiţă nu vor fi acuzaţi decât în cazul în care sunt găsiţi vinovaţi de răpirea ei.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite