VIDEO Sarah Palin a renunţat la Alaska

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta consilieră a republicanului John McCain în campania pentru preşedinţia SUA, Sarah Palin, a spus că renunţă la funcţia de guvernator al statului Alaska şi nu va candida pentru un nou mandat.

Palin a declarat - alături de soţul ei - că este hotărâtă să-i transfere autoritatea guvernării adjunctului său, Sean Parnell.

"Nu ne retragem, mergem în altă direcţie", a spus Palin în conferinţa de presă la care nu a acceptat întrebări din aprtea ziariştilor.

Fostă candidată republicană la vicepreşedinţia SUA, guvernatoarea Alaskăi din 2006, Palin a zis că vrea de acum înainte "să ia poziţie şi să facă lucrurile să se mişte", fără să furnizeze alte detalii despre planurile pe care le are, doar că "putem avea un efect pozitiv în afara guvernării în acest moment".

Palin a adăugat că nu a mai vrut să piardă timp cu "sportul sângeros politic" şi a enumerat criticile care i-au aduse din campania din 2008.

După înfrângerea lui McCain, s-a vorbit depre faptul că Palin va fi viitorul candidat la preşedinţie în 2012.

În vârstă de 44 de ani şi mamă a cinci copii, Palin a fost prima femeie care a candidat la vicepreşedinţia Statelor Unite, în 2008.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite