VIDEO Accident la o staţie de metrou din New York: un bărbat şi-a prins piciorul între tren şi peron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a călcat din greşeală în spaţiul gol dintre peron şi metrou, într-o staţie din New York,  şi-a prins piciorul, fiind târât de trenul aflat în mişcare, informează WPIX. Accidentul a avut loc joi, după-amiază.

Bărbatul s-a blocat între vagon şi platformă după ce trenul D se pregătea să plece din staţia Grand St. Station din Lower Manhattan. El a fost dus de urgenţă la Spitalul Bellvue având răni uşoare, deşi părea că este lovit mult mai grav, au raportat autorităţile.

Câţiva pasageri l-au filmat pe bărbat în timp ce aştepta ajutor pentru a-şi debloca piciorul şi au trimis imaginile către posturile de televiziune.

Incidentul este unul dintre multele accidente care au apărut din cauza spaţiilor libere dintre vagoane şi platforme. În ianuarie, anul acesta, ofticialii MTA au aflat că planurile pentru noua staţie South Ferry ar produce un spaţiu între tren şi peron mai mare decât o permite regulamentul federal. Din acest motiv ziua de inaugurare a staţiei a fost amânată, iar costul pentru a modifica eroarea a fost estimat la 200.000 de dolari.

Autorităţile spun că semnele care îi atenţionează pe călători să aibă grijă la breşa dintre metrou şi platformă nu sunt suficiente, mai ales în orele de vârf când peronul este aglomerat, iar pasagerilor le este greu să fie foarte atenţi pe unde calcă.

 

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite