Un nou spot electoral al echipei lui Barack Obama îl ridiculizează pe Mitt Romney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de campanie a lui Barack Obama a criticat din nou, sâmbătă, rolul jucat de Mitt Romney în fosta companie de investiţii în perioada concedierilor cu un spot televizat care ridiculizează talentele de cântăreţ ale candidatului republican, relatează AFP.

Dezvăluit la 12 ore după ce Romney, supărat din cauza a ceea ce el a numit atacuri "false, înşelătoare şi nesincere" i-a cerut lui Obama să îi prezinte scuze, spotul care îl acuză pe republican că este "problema" şi nu "soluţia" pare să arate că aceste solicitări au rămas fără ecou.

Înregistrarea video publicată sâmbătă dimineaţa pe site-ul YouTube şi care urma să fie difuzat în mai multe state cruciale pe harta electorală americană, reiterează acuzaţiile la adresa practicilor companiei de investiţii Bain Capital pe care Romney a fondat-o în 1984 şi pe baza căreia şi-a obţinut averea, dar îl vizează, de asemenea, direct pe candidat şi finanţele personale ale acestuia.

"Companiile lui Mitt Romney şi-au mutat afacerile în Mexic", "În calitate de guvernator (de Massachusetts), Romney a relocat în India", "El are milioane într-un cont din Elveţia, paradisuri fiscale ca Bermude şi insulele Cayman", acuză această înregistrare de 30 de secunde, informează Mediafax.

Spotul se remarcă însă prin coloana sonoră, în care se aude Romney cântând "America the beautiful", un exerciţiu la care candidatul republican s-a dedat în Florida (sud-est), în cadrul campaniei pentru alegerile primare.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite