VIDEO Un american de 60 de ani şi-a cheltuit toate economiile pentru a ne avertiza că lumea se va sfârşi pe 21 mai 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pensionar american din New York a cheltuit, până acum, circa 140.000 de dolari pentru o campanie publicitară menită să-i avertizeze pe semenii săi sfârşitul lumii va veni pe 21 mai 2011, transmite New York Daily News.

Mesajul pe care Robert Fitzpatrick a vrut să-l transmită lumii este unul apocaliptic: "Cutremur global! Cel mai mare produs vreodata - Ziua Judecatii de Apoi: 21 mai". Pentru acest lucru a fost dispus să-şi cheltuiască toate economiile.

Posterul care conţine acest mesaj încoţit de o imagine a Ierusalimului şi de un ceas care arată miezul noptii a fost postat pe 1.000 de panouri în mijloacele de transport în comun din New York.

Potrivit sursei citate, Robert Fitzpatrick a devenit obsedat de sfârşitul lumii după 2006, când a ieşit la pensie, şi când a început să asculte profeţiile făcute de evanghelistul californian Harold Camping, care susţine că lumea se va sfârşi pe 21 mai 2011.

Potrivit presei Harold Camping nu este la prima prezicere de acest fel. Iniţial declarase că sfârşitul lumii va veni pe 6 septembrie 1994. După ce ziua cu pricina a trecut şi nimic catastrofal nu s-a petrecut, "profetul" a recunoscut că este posibil să se fi înşelat şi a avansat o nouă dată.

Fitzpatrick este convins că de data asta predicatorul evanghelist nu se înşală şi declară că nu-i pare rău de banii cheltuiţi.

Nu puţini sunt cei care susţin demersul lui Fitzpatrick şi care îi împărtăşesc convingerile.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite