Un adolescent din Florida şi-a ucis părinţii apoi a dat o petrecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de 17 ani din Florida a luat trei pastile de extazy, şi-a omorât părinţii cu un ciocan, apoi a dat o petrecere.

Tyler Hadley a postat un mesaj pe Facebook în care îşi invita prietenii la o petrecere la el acasă, scrie Huffingtonpost

Tânărul a luat trei pastile de extazy apoi şi-a lovit părinţii cu un ciocan, în abdomen şi în cap, până când aceştia au decedat.

Adolescentul a acoperit trupurile celor doi şi arma crimei cu ziare, cărţi şi fotografii, le-a încuiat în dormitor şi s-a distrat fără vreo mustrare de conştiinţă alături de cei 60 invitaţi ai săi.

Petrecăreţii au fost suficient de gălăgioşi încât vecinii să facă o plângere la poliţie. Când autorităţile au sosit la faţa locului, în jurul orei 1:30, petrecerea se terminase deja.

Însă poliţiştii aveau să se întoarcă la 4:20 în urma unui apel telefonic care semnala prezenţa a două cadavre în casa lui Tyler Hadley.

Telefonul a fost dat de cel mai bun prieten al tănărului, căruia Tyler i s-a confesat fără nicio urmă de regret.

Un procuror care a văzut cadavrele a declarat că este "oripilat" de ura cu care şi-a mutilat părinţii, mai ales că "rănile de pe cele două trupuri sunt uriaşe".

VIDEO

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite