Un bărbat a refuzat un premiu de 50.000 de dolari. Vezi motivul pentru care acesta nu a dorit să încaseze banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pat Smith, un american din Minnesota, a avut şansa vieţii lui după ce fiul său a cumpărat un bilet la un concurs şi a reuşit să câştige marele premiu de 50.000 de dolari.

Nick, fiul de 11 ani al lui Pat Smith, a cumpărat un bilet de 10 dolari la un concurs care a vut loc în cadrul unui meci de hochei, iar tot ce trebuia să facă era să introducă pucul într-o gaură de doar nouă centimetri din gheaţă. În momentul în care Nick a fost chemat să îşi încerce norocul, băiatul nu se afla în arena, dar norocul familiei Smith a fost că Nick are un frate geamăn, Nate. Acesta i-a luat locul fratelui său şi a coborât pe gheaţă, reuşind să introducă pucul în gaură.

Nick şi Nate Smith

image

Deoarece tatăl băieţilor nu s-a simţit împăcat cu gândul că fiii lui au trişat, Pat a sunat organizatorii concursului şi i-a anunţat că cel care a introdus pucul nu era Nick. „A doua zi am sunat înapoi şi am zis că a fost Nate cel care a nimerit. Ne-am gândit că aşa e onest şi că vrem să le dăm un exemplu bun copiilor noştri", a spus Pat Smith.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite