Şeful unei companii din State către angajaţi: "Dacă Obama câştigă, sunteţi CONCEDIAŢI!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama
Barack Obama

David Siegel, fondator şi CEO al companiei Westgate, a trimis un e-mail angajaţilor săi, în care îi ameninţă că o a doua alegere a lui Obama le-ar "periclita" slujba, relatează Huffington Post.

După ce Huffington Post a publicat, în luna ianuarie, un alt articol în care acelaşi personaj susţinea că este persoana care a fost "responsabilă" de victoria din 2000 a lui George W. Bush, declarând chiar că metodele folosite "nu au fost neapărat ortodoxe", Siegel scrie acum în mesajul către angajaţi: "Dacă eu sau compania mea vom suporta plata unor noi taxe, după cum plănuieşte preşedintele nostru actual, nu voi avea altă soluţie decât să fac reduceri de personal".

Potrivit Gawker.com, Siegel a recunoscut că mesajul adresat angajaţilor este real. Mai mult, a declarat acesta pentru cei de la Gawker, speră ca vorbele sale "să le dea de gândit angajaţilor care merg la vot".

Ameninţarea mogulului american vine după ce Obama a anunţat un plan de impozitare care va menţine valoarea taxelor aproape neschimbată pentru majoritatea, însă urmează să afecteze categoria celor cu venituri foarte mari.

Huffington Post scrie că Siegel nu este primul preşedinte al unei companii care îşi impune părerile şi preferinţele politice în faţa angajaţilor săi. Un altul, Bob Murray, CEO al unei companii din domeniul energetic, şi-a obligat angajaţii să doneze bani pentru campania lui Romney. Angajaţii lui Murray au acuzat compania că i-a forţat chiar să renunţe la plata pentru o zi de muncă. În cazul în care ar fi refuzat, ar fi fost concediaţi.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite