Secretele unei femei care şi-a omorât cei cinci foşti soţi vor intra cu ea în mormânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Carolina de Nord, care şi-a ucis toţi cei cinci soţi cu care a fost casatorită, a murit duminică seară. Astfel, secretele sale în legătură cu crimele pe care le-a comis rămân neelucidate.

Deşi Betty Neumar era cunoscută de cei din jur ca bunica Georgia care participa la slujbele de la biserică şi strângea bani pentru acţiuni caritabile, nimeni nu bănuia de fapt ce se ascunde în trecutul ei.

Secretele sale au început să iasă la iveală în 2008, când anchetatorii au redeschis un caz de crimă din urmă cu 25 de ani. Poliţia a descoperit o pistă prin care a aflat că Neumar a ucis cinci soţi în cinci state.

Orice speranţă de a găsi răspunsuri la întrebările legate de soţii decedaţi s-au spulberat odată cu moartea lui Betty Neumar. Aceasta s-a stins din viaţă la 79 de ani într-un spital din Louisiana, scrie Yahoo News.

"Ea a luat toate aceste secrete în mormânt", a declarat Al Gentry, care a petrecut 25 de ani presând în zadar autorităţile din Carolina de Nord  să reexamineze moartea fratelui său, Harold Gentry, cel de-al patrulea soţ al lui Neumar.

Femeia a fost arestată în 1986 pentru trei capete de acuzare în cazul morţii lui Harold Gentry, însă a fost eliberată contra sumei de 300.000 dolari. Politiştii care s-au ocupat de acest caz nu pot fi de prea mare folos la ancheta ce se desfasoară în prezent, deoarece unul este prea bătrân să îşi mai aducă aminte de ceva, iar altul a murit de bătrâneţe.

În timp ce investigau moartea lui Gentry, autorităţile au descoperit că Neumar au fost căsătorită de cinci ori din anul 1950 şi fiecare mariaj s-a terminat cu moartea soţului. Anchetatorii din trei state au redeschis mai multe din cazuri, însă ele au fost ulterior închise.

Primul soţ al lui Betty, cu care s-a căsătorit în 1950, a fost împuşcat în cap, în faţa unui magazin auto, în 1970. Deşi moartea sa părea o crimă, poliţia a declarat că au existat urme de jaf.

Este neclară data când s-a căsătorit cu cel de-al doilea soţ, James A. Flynn, însă Betty a a spus anchetatorilor că acesta a murit "undeva pe un dig" din New York, la jumătatea anului 1950.

Al treilea soţ, Richard "Dick" Sills, locuia în Florida când a fost ucis prin împuşcare în 1965. Poliţia a crezut, la momentul respectiv, că arma s-a descarcat din greşeală. Soţia sa, Betty, era singura persoană din camera la acel moment.

Cel de-al patrulea soţ a fost găsit împuşcat, în 1986, în apartamentul în care locuiau cei doi. De această dată, poliţia a considerat că este vorba despre o sinucidere. Betty a încasat în urma decesului lui Harold Gentry asigurarea în valoare de 20.000 dolari.

Trei ani mai târziu, Neumar s-a căsătorit a cincea oară, cu John Neumar. În luna noiembrie a murit, poliţia preluând misteriosul caz. Soţia a schimbat de această dată modul de crimă, utilizând arsenicul. Acum doi ani, autorităţile din Georgia au închis ancheta, considerând că Betty nu are nicio legătură cu acest caz.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite