SUA: Cel puţin două persoane au fost ucise de un bărbat înarmat, în Seattle

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost ucise şi alte trei rănite, miercuri, în timpul unui atac armat dintr-un cartier universitar din Seattle, iar presupusul atacator a fugit de la faţa locului, conform poliţiei locale, relatează AFP.

Un bărbat caucazian, cu o vârstă aproximativă de 30 de ani, a intrat într-o cafenea din apropierea Universităţii din Seattle, din nordul oraşului, "înarmat cu un pistol" şi a deschis focul asupra unor clienţi, conform poliţiei.

Suspectul, care a fugit imediat după atac, este "alb, foarte slab, cu părul brunet şi creţ, şi poartă o cămaşă albă cu maro", a precizat poliţia.

Mai multe şcoli, din apropierea cafenelei, au fost închise.

Două persoane au fost ucise în timpul atacului, iar alte trei au fost grav rănite, dintre care una are viaţa în pericol, notează Mediafax. Potrivit ABC News, doi bărbați au murit la fața locului, iar un al treilea a murit la spitalul Harborview, așadar numărul de morți se ridică în acest moment la trei.

O altă femeie a fost ucisă în apropierea primăriei din Seattle de către un bărbat înarmat. Poliţia a declarat că este posibil să fie vorba de o tentativă de furt de maşină, fără a putea spune dacă este vreo legătură între cele două atacuri.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite