Un creator de modă din SUA a fost condamnat la 59 de ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un creator de modă din SUA a fost condamnat la 59 de ani de închisoare
Un creator de modă din SUA a fost condamnat la 59 de ani de închisoare

Un celebru creator de modă din SUA a fost condamnat la 59 de ani de închisoare pentru hărţuire sexuală asupra modelelor din agenţia sa care aveau mai puţin de 14 ani.

Născut în India, Anand Jon Alexander, care este foarte cunoscut la Hollywood, a fost arestat în 2007 şi condamnat în noiembrie anul trecut. A negat toate acuzaţiile şi a susţinut mereu că este nevinovat.

Anand Jon este specialist în modelul hainelor cu influenţe estice şi vestice, iar la sfârşitul anului 1990 şi-a creat propria sa linie de modă în SUA.

Creaţiile lui au fost purtate de numeroase celebrităţi, precum Paris Hilton şi Mary J Blige.

"Fără mustrări de conştiinţă"


Judecătorul Curţii Supreme, David Wesley, a spus că Anand ar trebui să fie încarcerat cât mai mult timp posibil pentru obsesia lui asupra fetelor şi femeilor.

"Domnul Alexander a arătat că nu are mustrări de conştiinţă pentru acţiunile sale", a declarat judecătorul.

Creatorul a fost arestat în martie 2007, după ce o femeie l-a acuzat că a violat-o. După ce acesta a fost arestat, alte cinci femei, cu vârsta cuprinsă între 14 şi 23 de ani, au declarat că şi ele au fost agresate sexual.

Toate cele 33 de capete de acuzare, cuprind viol şi comiterea unui act indecent asupra unui copil.

Anand Jon a negat afirmaţiile şi a pledat nevionvat la toate capetele de acuzare. Avocatul lui a spus că unele dintre femei s-au manifestat astfel, pentru că ele sunt modele nemulţumite care au dat greş în industria modei. Avocatul a adăugat că acestea caută o oportunitate pentru a profita de necazurile creatorului de modă.

Pe 14 noiembrie anul trecut, Anand Jon a fost condamnat pentru 14 capete de cauzare, incluzând violul.

Pentru patru capete de acuzare a fost găsit nevionvat, iar pentru trei dintre acuzaţii, juraţii nu au putut ajunge la un verdict

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite