Pelicula "Where the Wild Things Are" este noul lider al încasărilor din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pelicula "Where the Wild Things Are" este noul lider al încasărilor din SUA
Pelicula "Where the Wild Things Are" este noul lider al încasărilor din SUA

Filmul "Where the Wild Things Are", bazată pe o carte pentru copii care conţine doar zece fraze şi ilustraţii, care va avea premiera în România pe 27 noiembrie, este noul lider al box office-ului din SUA, cu încasări de 32,5 milioane de dolari, potrivit Internet Movie Data Base (IMDB).

Filmul, o dramă-fantezie, este regizat de Spike Jonze şi este bazat pe cartea pentru copii "Where the Wild Things Are" de Maurice Sendack, publicată în 1963. Pelicula a ajuns pe primul loc în box office-ul american în primul weekend de la lansare, depăşind aşteptările criticilor care au considerat-o prea întunecată şi înfricoşătoare pentru copii.

Filmul spune povestea puştiului neastâmpărat Max, care după ce este pedepsit de părinţi într-o seară face să crească în camera sa o misterioasă pădure populată cu monştri exotici. Producţia peliculei a durat cinci ani.

Următoarele locuri în box office-ul american sunt ocupate de thriller-ul "Law Abiding Citizen", regizat de F. Gary Gray, cu Jamie Fox în distribuţie, care a strâns 21 de milioane de dolari, şi de filmul horror produs cu buget redus "Paranormal Activity", regizat de Oren Peli, care a înregistrat încasări de 20,2 milioane de dolari.

"Law Abiding Citizen" va avea premiera în România pe 4 decembrie, potrivit imdb.com.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite