Georgia, SUA. Apel către 911:"Mi-am găsit toată familia moartă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgia, SUA. Apel către 911:"Mi-am găsit toată familia moartă"
Georgia, SUA. Apel către 911:"Mi-am găsit toată familia moartă"

Poliţia din sud-vestul statului american Georgia a lansat o amplă anchetă asupra asasinării a opt persoane, sâmbătă, într-un parc de rulote, după ce un tânăr în vârstă de 22 de ani s-a întors acasă unde i-a găsit pe toţi cei şapte membrii ai familiei morţi. Autorităţile oferă o recompensă de 25.000 de dolari pentru orice informaţie ce va duce la prinderea asasinului sau a asasinilor.

Citiţi şi:


Abia am ajuns acasă. Toată familia mea este moartă. Se pare că au fost bătuţi până la moarte
, a anunţat speriat Guy Heinze, un tânăr de 22 de ani, într-un apel la 911 către poliţia din oraşul Brunswick, statul Gergia, sâmbătă.

Postul Brunswick News a anunţat, citând un oficial apropiat investigaţiei, că victimele ar fi fost împuşcate. Şeful poliţiei Matt Doering  a declarat că victimele sunt copii şi adulţi de până la 40 de ani. Printre cei ucişi, se numără tatăl, unchiul şi verii săi, informează Reuters.

Nu am reuşit să aflăm identitatea celui sau celor care au comis aceste crime în parcul de rulote New Hope, se precizează într-un comunicat al poliţiei

Cea de-a opta victimă a murit la spital duminică.

În urma unui apel de urgenţă, poliţia a descoperit sâmbătă şapte persoane ucise şi două grav rănite, după ce cineva a deschis focul cu o armă automată într-un parc de rulote din Brunswick, la sud de Savannah.

În noaptea de duminică spre luni, unul dintre cei doi răniţi - un tânăr de 19 ani - a murit.

Duminică poliţia a anunţat arestarea tânărului care a format apelul de urgenţă, Guy Heinze Junior, 22 de ani, pentru posesie de marijuana şi tentativă de a disimula probele şi de a obstrucţiona ancheta.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite