SUA: Accident incredibil filmat de poliţie: O maşină a plonjat şi apoi s-a lovit de un pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din Ohio, după ce maşina sa a  zburat, la propriu, şi s-a lovit de piciorul unui pod înainte de a se izbi de asfalt.

Întregul accident a fost surprins de camera montată pe o maşină de poliţie aflată în mers, potrivit AP. Imaginile surprind momentul în care un Pontiac Firebird 1985 intră pe spaţiul verde dintre benzi, loveşte un canal de scurgere, după care plonjează câţiva metri înainte de a se lovi de un pod şi apoi de asfalt.

Potrivit poliţiei, şoferul, Brennan Eden, a fost aruncat din maşină în momentul impactului şi se află încă în viaţă. Alţi şoferi au povestit că tânărul a depăşit alte maşini cu peste 160 km/h.

E ceva ce vezi la televizor, dar când se întâmplă chiar sub ochii tăi, nu vrei să mai vezi şi a doua oară”, a declarat un martor, citat de Sky News.

Potrivit poliţiei, tânărul fusese reţinut şi apoi eliberat cu aproximativ o oră înainte de petrecerea accidentului. Eden a fost găsit în maşina sa alături de o tânără, iar asupra lor au fost depistate o sticlă de alcool, nedesfăcută, urme de marijuana şi de droguri. Cum tânărul a fost cooperant şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul reţinerii sale, el a fost eliberat.

Video:

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite