Romney către Obama: "Sunt convins că este locul cel mai romantic pe care vi l-aţi putut imagina, aici cu mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama,  preşedintele SUA (stânga) şi Mitt Romney,  contracandidatul lui Obama  în alegerile din 6 noiembrie (dreapta)
Barack Obama, preşedintele SUA (stânga) şi Mitt Romney, contracandidatul lui Obama în alegerile din 6 noiembrie (dreapta)

Barack Obama şi rivalul sãu republican, Mitt Romney, şi-au dat mâna, miercuri, la intrarea pe scena universitãţii din Denver (Colorado) cu prilejul primei dezbateri între cei doi candidaţi la prezidenţialele americane, transmite AFP.

Preşedintele american, într-un costum închis la culoare cu cravatã albastrã, culoarea democraţilor, a luat cuvântul primul în aceastã confruntare axatã, în principal, pe probleme economice şi i s-a adresat soţiei sale, Michelle, dorindu-i 'La mulţi ani!' cu ocazia împlinirii a 20 de ani de cãsnicie, sãrbãtoriţi în aceeaşi zi.

'Vreau sã-ţi urez "La mulţi ani!". Peste un an nu vom mai sãrbãtori în faţa a 40 de milioane de persoane', a glumit Barack Obama, dupã care s-a referit la situaţia de crizã economicã întâlnitã la preluarea mandatului şi cã, între timp, 'au fost create cinci milioane de locuri de muncã în sectorul privat'.

Fostul guvernator de Massachusetts, şi el într-un costum închis la culoare, dar cu cravatã roşie cu dungi, i-a rãspuns pe acelaşi ton: 'Sunt convins cã este locul cel mai romantic pe care vi l-aţi putut imagina, aici cu mine'

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite