Romney: Obama ar trebui să realizeze o listă a promisiunilor făcute şi nerespectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama,  preşedintele SUA (stânga) şi Mitt Romney,  contracandidatul lui Obama  în alegerile din 6 noiembrie (dreapta)
Barack Obama, preşedintele SUA (stânga) şi Mitt Romney, contracandidatul lui Obama în alegerile din 6 noiembrie (dreapta)

Candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney a apreciat, joi, că rivalul său Barack Obama ar trebui să prezinte un raport asupra promisiunilor pe care nu şi le-a ţinut în loc să facă altele noi, într-un moment în care convenţia democrată se apropie de final.

"În ultimii patru ani, preşedintele a asigurat că va crea locuri de muncă pentru americani, iar acest lucru nu s-a întâmplat. El a promis să reducă deficitul la jumătate şi nici acest lucru nu s-a întâmplat", a subliniat Romney în faţa unor jurnalişti cu ocazia unui miting electoral la Concord, în statul New Hampshire.

"El a spus că salariile vor creşte, dar au scăzut. Deci cred că nu mai este cazul să facă promisiuni noi, ci mai degrabă să facă a o listă a celor pe care le-a făcut" şi nu le-a respectat, potrivit candidatului republican.

Întrebat dacă intenţionează să asculte discursul de învestitură al lui Barack Obama ,joi seară, în încheierea convenţiei naţionale a Partidului Democrat din Charlotte, Romney a răspuns: "Nu, nu este ceea ce am în plan".

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite