SUA: victima lui Roman Polanski cere abandonarea urmăririi penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SUA: victima lui Roman Polanski cere abandonarea urmăririi penale
SUA: victima lui Roman Polanski cere abandonarea urmăririi penale

Samantha Geimer, cu care Roman Polanski a avut în 1977 "relaţii sexuale ilegale" întrucât aceasta nu avea decât 13 ani la acel moment, a cerut justiţiei din California abandonarea urmăririi penale în cazul cineastului, relevă documente judiciare date publicităţii luni, citate de AFP.

Avocaţii Samanthei Geimer au depus cererea clientului lor vineri, la o curte de apel din California (vest), la Los Angeles.

Conform documentelor înaintate instanţei, Samantha Geimer, care trăieşte în Hawaii cu soţul şi copiii săi, suferă de probleme de sănătate, provocate de hărţuirea mediatică căreia i-a căzut victimă după arestarea lui Roman Polanski în Elveţia, la 26 septembrie, în baza unui mandat american.

"Samantha şi avocatul său au primit aproape 500 de apeluri telefonice din partea mass-media din întreaga lume pentru a obţine un comentariu", se menţionează în cerere.

Samantha Geimer a mai depus şi în luna ianuarie o cerere către justiţia din Los Angeles de renunţare la urmărirea penală în cazul regizorului Roman Polanski, notează Agerpres.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite