VIDEO Sarah Palin, comentator la Fox News

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarah Palin va fi comentator al postului Fox News
Sarah Palin va fi comentator al postului Fox News

Sarah Palin, fostă guvernatoare a statului Alaska şi fost candidat din partea republicanilor la vicepreşedinţia SUA în 2008, va deveni editorialistă la canalul conservator de televiziune Fox News, a anunţat luni postul TV, informează Washington Post.

Citiţi şi:

VIDEO Artileria feminină a republicanilor

Sarah Palin confirmă tensiunile din tabăra republicană în campania din 2008

Sarah Palin va face comentarii şi analize politice, potrivit canalului. Cu această ocazie, Palin va prezenta episoade din "Real American Stories", o serie de documentare care relatează vieţile adevărate ale unor americani exemplari.

Fostul candidat republican are peste 1,1 milion de fani pe Facebook, iar stilul ei direct de a discuta au făcut-o extrem de populară în tabăra conservatoare.

Ea a demisionat în iulie 2009 din funcţia de guvernator al Alaskăi, cu 17 luni înainte de finalul mandatului şi după mai puţin de un an de când candidase pentru vicepreşedinţia SUA, în parteneriat cu John McCain, candidatul republican la preşedinţie.

Aceasta nu este prima tentativă a lui Palin de a lucra în televiziune. În anii 80, ea a fost comentatoare sportivă în week-end-uri la canalul KTUU-TV din Anchorage.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite