ŞOCANT Pacient al unui spital din SUA: „Mi-au implantat un GPS în mână. Se experimentează o metodă de a urmări oamenii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Woolman, un bărbat din Nebraska, a dat în judecată un spital din Dallas deoarece medicii i-au implantat, fără voia sa, un dispozitiv GPS în piele.

Americanul a fost internat în spital pentru a fi supus unei operaţii de scoatere a amigdalelor, dar acesta susţine că a fost supus şi unei alte intervenţii chirurgicale, fără să ştie despre ce este vorba, scrie Dallas Observer.

Michael a povestit presei internaţionale că după ce a fost operat s-a dus la toaletă, acolo unde a observat că braţul drept îi sângera. Iniţial nu s-a panicat, deoarece abia ieşise din sala de operaţie, dar apoi a aflat că în acel braţ îi fusese implementat un cip GPS. Deoarece totul a avut loc fără voia sa, bărbatul a depus o plângere împotriva spitalului. „Eram la reanimare şi simţeam nevoia să mă duc la baie. La un moment dat mi-am dat seama că hainele picau de pe mine şi am încercat să le ţin. Atunci am observat că mâna dreaptă era plină de sânge. Nu m-am panicat, deoarece tocmai ieşisem din operaţie şi m-am gândit că e normal. Abia apoi am aflat că de fapt se experimentează o nouă metodă de a depista oamenii şi de a-i urmări, prin implantarea unui cip GPS în corp. Evident că totul este ilegal", a spus Michael Woolman.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite