Obama îşi asumă eşecul primei dezbateri alături de Romney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama
Barack Obama

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a recunoscut miercuri că prima sa dezbatere televizată cu republicanul Mitt Romney, organizată la 3 octombrie, a reprezentat un eşec pentru el, apreciind că "esenţa" alegerilor de la 6 noiembrie a rămas neschimbată, informează AFP.

"A fost o seară bună pentru guvernatorul Romney. Nu a fost seara mea. Nu este pentru prima dată când se întâmplă asta", a declarat Obama în cursul unei emisiuni a postului de televiziune ABC în legătură cu confruntarea ce a avut loc la Denver, statul Colorado, după care candidatul republican la Casa Albă şi-a revenit în sondaje.

"Important este că esenţa acestei curse nu s-a schimbat", a dat asigurări preşedintele în exerciţiu, a cărui tabără îl acuză pe adversarul său că le ascunde americanilor opiniile exprimate anterior, îndeosebi cu privire la subiecte de larg interes, cum ar fi avortul, notează Agerpres.

"Guvernatorul Romney a mers foarte departe în încercarea de a disimula adevăratele sale păreri", a mai afirmat Barack Obama, citat de AFP.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite