Obama îşi anunţă candidatura în septembrie, pe stadionul Bank of America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american Barack Obama va încheia Convenţia Partidului Democrat în septembrie cu un discurs prin care îşi va anunţa intenţia de a candida din nou pentru Casa Albă. Discursul va fi ţinut pe stadionul Bank of America din Charlotte, North Carolina, informează ABC News.

Echipa lui Obama mizează şi de data aceasta pe un loc foarte mare. Stadionul din Charlotte, care numără peste 73.000 de locuri, a fost ales strategic pentru ca suporterii preşedintelui american în exerciţiu să aibă acces la discursul acestuia. În 2008, atunci când Obama a acceptat să candideze la alegerile prezidenţiale, discursul său a fost auzit despre 75.000 de oameni prezenţi pe stadionul Invesco Field din Denver.

Reuniunea din septembrie va avea doar trei zile în loc de patru, a declarat Steve Kerrigan, cel care se ocupă de Convenţia Partidului Democrat. La 3 septembrie, va fi o zi dedicată statelor North Carolina, South Carolina şi Virginia. În următoarele zile, evenimentele se vor desfăşura la Time Warner Cable Arena.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite