Obama îi îndeamnă pe americani să voteze: Vă cer să ieşiţi şi să depuneţi buletinul în urnă, indiferent care este culoarea voastră politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american Barack Obama a intervenit, marţi, pe site-ul Reddit, îndemnându-i pe navigatorii pe Internet să meragă să voteze, cu doar câteva ore înainte de închiderea scrutinului prezidenţial, relatează AFP.

"Mă înscriu (pe platforma voastră) deoarece secţiile de votare vor începe să se închidă în câteva ore şi pentru că am nevoie ca voi să mergeţi să votaţi", declară preşedintele democrat în exerciţiu care a participat, deja, la un chat în timpul campaniei pe această platformă foarte la modă în Statele Unite, notează Mediafax.

"Astăzi (marţi) decidem direcţia în care se vor îndrepta următorii patru ani - dar numai dacă ne deplasăm" la urne, afirmă candidatul democrat.

"Vă cer să ieşiţi şi să depuneţi buletinul în urnă, indiferent care este culoarea voastră politică", a spus el. "Iar dacă aţi votat deja, nu vă opriţi aici - îndemnaţi-i pe prietenii voştri, pe colocatari şi pe vecini" să voteze, adaugă el.

În câteva minute, câteva zeci de mesaje au fost postate ca răspuns la intervenţia preşedintelui, majoritatea favorabile.

Barack Obama a participat la sfârşitul lui august la un chat organizat de acest site, abordând subiecte multiple şi consolidându-şi cu aceeaşi ocazie imaginea de preşedinte foarte obişnuit cu reţelele sociale.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite