VIDEO Obama, sâcâit din nou de o muscă în timpul unui discurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele SUA, Barack Obama, a dat dovadă de multă răbdare şi abţinere în discursul pe care l-a ţinut miercuri, în timp ce o muscă insistentă i-a dat târcoale, l-a bâzâit şi i s-a aşezat pe faţă în timp ce vorbea.

Preşedintele a încercat în mai multe rânduri să îndepărteze "musafirul nepoftit" din Camera de Est de la Casa Albă, însă a fost atent, de data aceasta, să nu ucidă musca. După ce, anul trecut, preşedintele a fost criticat virulent de o organizaţie care susţine drepturile animalelor fiindcă a zdrobit o muscă în timpul unui interviu televizat. 

Incidentul în urma căruia Obama a dat şi replica "L-am prins pe fraier", a iscat idignarea şi furia organizaţiei Peta. "Avem compasiune chiar şi pentru cele mai mici, mai ciudate şi mai puţin simpatice animale", a declarat purtătorul de cuvânt al organizaţiei, Bruce Friedrich.

Totodată , Friedrich a susţinut că după incident i-a trimis preşedintelui Obama un dispozitiv de muşte care să-l ajute să scape de micile insecte fără să le ucidă.

Deşi preşedintele nu a avut la el instrumentul, Obama a dat dovadă că a înţeles mesajul organizaţiei Peta, astfel că musca a scăpat nevătămată.

În discursul întrerupt de musca sâcâitoare, Obama a spus: "Pleacă de aici!" şi a continuat uitându-se către jurnalişti: "M-aţi mai văzut prinzând una dintre astea în trecut".

image

Discursul de anul trecut:

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite