O familie întră în posesia unei averi de 100 milioane dolari după 92 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eşti milionar şi nu vrei ca familia să se dezbine din cauza luptei pentru avere? Atunci ar trebui să urmezi reţeta lui Wellington R. Burt şi să laşi prin testament toţii banii strănepoţilor, iar copiilor să nu le laşi mai mult decât ai stabilit că merită majordomul şi bucătarul pentru anii în care au fost în serviciul tău.

Wellington R. Burt a fost un milionar american din Saginaw, statul american Michigan. Acesta a murit în 1919 şi a lăsat în urmă o avere de câteva milioane bune de dolari şi un testament cel puţin bizar, informează The Wall Street Journal.

În loc să le lase copiilor întreaga avere, acesta a stabilit prin testament că banii vor fi împărţiţi membrilor familiei la 21 de ani după moartea ultimului nepot.

Fiul său preferat a primt prin testament 30.000 de dolari pe an, în timp ce ceilalţi membrii ai familiei s-au ales cu alocaţii egale cu cele oferite bucătarului şi şoferului.

"Nu cred că la momentul respectiv Burt îşi îndrăgea cât de cât familia", a declarat Christina Cameron, una dintre stră-stră-strănepoatele milionarului şi prin urmare una dintre moştenitoare.

Abia acum, în 2011, s-au împlinit 21 de ani de la moartea ultimului nepot al miliardarului, iar averea, estimată la circa 100 de milioane de dolari, a putut fi împărţită între cei 12 moştenitori. Aceştia s-au ales cu circa 2,6 milioane de dolari de căciulă.

Anularea dreptului la moştenire este o metodă aplicată de oamenii bogaţii copiilor lor, pentru a-i pedepsi într-un fel, însă foarte rar cineva decide să sară şi peste cea de-a doua generaţie de moştenitori.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite