O americancă şi-a scos verişoara de doi ani la vânzare pe eBay: "E drăgălaşă, dar m-am săturat de ea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din statul american Michigan este anchetată, după ce a scos un copil în vârstă de doi ani la vânzare pe eBay. Fetiţa era o verişoară de-a ei.

Copil de vânzare, un copil adorabil de vânzare. Poate face curat şi poate purta o conversaţie decentă. Este drăgălaşă, dar m-am săturat de ea - aşa sună anunţul postat pe site-ul eBay de americancă, informează Sky News.

Aceasta spune că totul a fost o glumă şi că, în realitate, nu are de gând să-şi vândă verişoara.

A fost doar o glumă, atâta tot. Cu toţii o luaţi prea în serios şi faceţi din ţânţar armăsar. Eu încercam să văd cum funcţionează site-ul.

M-am gandit că e amuzant ca având fotografiile ei pe computerul meu să pun un anunţ cu ea. Nu m-am gândit că cineva chiar va lua în serios anunţul, a declarat ea pentru Fox 17. Ascultă aici declaraţia femeii.

Autorităţile americane s-au sesizat, după ce au primit mai multe telefoane despre acest caz. Unul dintre telefoane a venit din partea unui individ din care chiar a licitat pentru copilul de numai doi ani, oferind 1.000 de dolari. Individul a crezut că este o farsă, iniţial, dar, când a văzut că oferta sa a fost acceptată, a apelat imediat poliţia.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite