Newt Gingrich neagă acuzaţiile aduse de fosta soţie care susţine că acesta ar fi vrut o relaţie deschisă pentru a sta cu amanta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul conservator din SUA, Newt Gingrich, a negat afirmaţiile soţiei sale, care a susţinut că politicianul i-a cerut o relaţie deschisă pentru a putea continua legătura cu amanta sa la momentul respectiv. Acuzaţiile sunt cu atât mai grave cu cât Gingrich pozează într-un familist convins.

"Această poveste este falsă. Toţi prietenii mei care ne cunoşteau în acea perioadă vă pot spune că această poveste este falsă. M-am săturat de presa elitistă care îl protejează pe Barack Obama şi atacă republicani", a spus fostul preşedinte al Camerei Reprezentanţilor american, denunţând relatarea mediatică "josnică" a interviului cu fosta sa soţie şi acuzând postul de televiziune ABC de "atacuri asupra tuturor candidaţilor republicani".

Marianne Gingrich  a dezvăluit într-un interviu televizat câteva momente picante din cei 18 ani de căsnicie. Ea l-a descris pe fortul ei soţ ca fiin un libertin şi susţinând că acesta i-a cerut să formeze un cuplu deschis pentru a-şi continua relaţia cu amanta de atunci, devenită astăzi soţia sa.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite