Mitt Romney este optimist în legătură cu rezultatul alegerilor. Candidatul la Casa Albă și-a scris ”discursul victoriei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul republican la Casa Albă Mitt Romney a declarat marţi seara, la sosirea la Boston, că a terminat de redactat "discursul victoriei", afișându-se optimist cu privire la rezultatul scrutinului prezidenţial, relatează AFP.

"Tocmai am terminat de scris discursul victoriei. Are aproximativ 1.118 cuvinte şi sunt sigur că va suferi modificări, pentru că nu l-am dat familiei să îl citească, prietenilor şi consilierilor mei, pentru a obţine reacţia lor", a declarat Romney pentru jurnalişti, imediat după ce a aterizat la Boston, capitala statului Massachusetts, al cărui guvernator a fost ales în urmă cu zece ani, la 5 noiembrie 2002.

El va susţine discursul victoriei sau înfrângerii la Centrul Convenţiei din oraş, după aflarea rezultatelor, în noaptea de marţi spre miercuri.

Aflat în campanie în această ultimă zi în statele-cheie Ohio (nord) şi Pennsylvania (est), după ce a votat marţi dimineaţa, republicanul a încercat să se afişeze "optimist", afirmând că este încrezător în privinţa rezultatului acestui scrutin care se anunţă srâns, potrivit ultimelor sondaje.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite