Mesajul lui Hillary Clinton către femeile secolului XXI: "Nu vă mai văitaţi atât!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hillary Clinton a lansat o tiradă împotriva femeilor care se plâng cu privire la greutăţile întâmpinate în căutarea unui echilibru între familie şi carieră.

Deşi a fost toată viaţa o apărătoare a drepturilor femeilor, scrie The Telegraph, Hillary Clinton s-a arătat prea puţin înţelegătoare faţă de mamele care se străduiesc să jongleze cu rolurile duale din viaţa modernă.

"Nu pot să suport văitatul", a declarat ea revistei Marie Claire. "Nu pot să suport tipul acela de paralizie în care oamenii tind să cadă pentru că nu sunt fericiţi cu alegerile făcute. Trăieşti într-o perioadă în care există o posibilitate nelimitată de a alege. Banii cu siguranţă ajută, iar un astfel de privilegiu financiar durează. Dar nici nu trebuie măcar să ai bani. Trebuie să munceşti pentru tine... Fă ceva!", a spus ea.

Biroul doamnei Clinton a acuzat revista Marie Claire că a creat intenţionat o impresie greşită cititorilor, arătând că aceste comentarii au survenit în urma unei întrebări cu referire la Holden Caulfield, personajul principal din cartea "De veghe în lanul de secară".

Fiica doamnei Clinton, Chelsea, avea 12 ani când familia sa a venit la Casa Albă, după ce Bill a câştigat primul său mandat de patru ani, aminteşte The Telegraph.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite