Statele Unite: Un Kalaşnikov pentru fiecare furgonetă cumpărată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Statele Unite: Un Kalaşnikov pentru fiecare furgonetă cumpărată
Statele Unite: Un Kalaşnikov pentru fiecare furgonetă cumpărată

Proprietarul unui magazin auto din oraşul Butler, Missouri, a găsit o metodă ingenioasă de a-şi vinde furgonetele şi a spori vânzările companiei distribuitoare. El a anunţat, printr-o recentă campanie publicitară, că începând din luna august va oferi fiecărui cumpărător ce va achiziţiona un Pick Up câte un automat Kalaşnikov AK-47 gratis, potrivit postului de televiziune Fox News.

Mark Muller a explicat postului de televiziune citat că nu va înmâna cumpărătorului automatul împreună cu cheile de la Pick Up, ci îi va oferi pur şi simplu un cec în valoare de 450 de dolari , atât cât costă accesul legal în SUA la varianta modificată a AK-47, pentru achiziţionarea armei într-un magazin specializat.

Nu este prima campanie de acest gen derulată de Mark Muller, anterior el sporindu-şi vânzările de furgonete prin oferire de cecuri pentru achiziţionarea de pistoale.

Datele statistice relevă că actuala criză financiară din SUA a condus la creşterea vânzărilor de ciocolată, vinuri şi arme, ceea ce reflectă gradul mare de stres al americanilor.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite