VIDEO Fetiţa "înger" care a cucerit cu vocea sa America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A cucerit inimile tuturor cu vocea ei de înger. Este vorba de Jackie Evancho, o fetiţă de doar 10 ani din Pennsylvania, Statele Unite, care a debutat la cunoscuta emisiune „America s Got Talent".

În urmă cu doar câteva zile, fetiţa a ridicat în picioare juriul concursului cântând aria „O Mio Babbino Caro" a lui Giacomo Puccini. Publicul din sală a aplaudat-o câteva minute în şir, iar înregistrărilor cu Jackie postate pe YouTube au primit sute de voturi.

Peste zece milioane de telespectatori din America au urmărit evoluţia micuţei soprane. Ea a fost lăudată pentru curajul ei de a alege un repertoriu în care Maria Callas, Montserrat Caballé şi Anna Netrebko au excelat.

„O apariţie uimitoare, de excepţie", au comentat experţii citaţi de presa americană. „A cântat ca un înger", au adăugat ei. „Eşti sigură că nu ai 30 de ani?", a întrebat-o pe fetiţă cunoscutul journalist britanic Piers Morgan. El a apreciat că „vocea lui Jackie este de o maturitate incredibilă, că este de necrezut că astfel de sunete pot ieşi din corpul firav al unei fetiţei de doar 10 ani.

Jackie a trebuit însă să se confrunte şi cu faţa mai plăcută a showbiz-ului . Publicaţia „US Today" se întreba luna trecută dacă nu cumva înregistrarea cu Jackie este un fals, pentru că imaginile difuzate de postul NBC buzele şi vocea fetiţei păreau să nu se sincronizeze. Micuţa a dovedit însă că nu face play-back cântând live „Panis Angelicus", la postul de televiziune WPXI din Pittsburgh.

„Mă simt prost când lumea nu mă crede", a declarat ea jurnaliştilor. Fetiţa a început să îndrăgească opera în urmă cu doi ani. Părinţii ei spun că a inspirat-o coloana sonoră semnată de Andrew Lloyd Webber a filmului„Fantoma de la Operă".

Tot la vârsta de opt ani a început să ia lecţii de canto şi să participle la diverse concursuri de interpretare din America. Anul trecut şi-a lansat primul album intitulat „Prelude to a Dream". A primit deja o ofertă să participe la Concertul de Crăciun de la Carnegie Hall. Pentru performanţele de până acum din cadrul concursului „America s Got Talent" micuţa Jackie a caştigat o călătorie la Studiourile Universal şi la parcul de distracţii „The Wizarding World of Harry Potter".

Specialiştii apreciază că la marea finală din 23 august, Jackie Evancho are toate şansele să câştige marele premiu de un milion de dolari şi contractul pentru evoluţii în Las Vegas.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite