Hillary Clinton, personaj principal într-o serie de dialoguri imaginare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
”Discuție” Lady Gaga-Hillary Clinton
”Discuție” Lady Gaga-Hillary Clinton

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, este personajul principal într-o serie de dialoguri imaginare găsite pe un blog umoristic care provoacă rumoare în presa din Statele Unite, relatează AFP.

"Bună, Hil', ce faci acolo?", spune Barack Obama. "Conduc lumea", răspunde Hillary Clinton într-unul dintre aceste scurte dialoguri.

Blogul este constituit din mai multe astfel de discuţii care se ghidează pe acelaşi format: o fotografie, mereu aceeaşi, a doamnei Clinton care se pregăteşte să îşi consulte telefonul într-un avion, alături de o imagine a unei alte personalităţi, şi câteva linii de dialog umoristice, potrivit Mediafax.

Una dintre cele mai recente mici scenete pune alături pe şeful diplomaţiei americane şi pe cântăreaţa Lady Gaga:
"Din partea unei femei puternice către o alta, o bezea", spune Lady Gaga. "Dar cine imi vorbeşte?", răspunde Clinton.

Un alt mic dialog o prezintă pe fosta secretară de Stat, Condoleezza Rice care îi explică preşedintelui George W. Bush că i-a trimis un mesaj doamnei Clinton rugând-o să-l întrebe dacă i-a văzut ochelarii de soare.

"Îmi pare rău Condi, nu i-am găsit", spune Clinton, care poartă o pereche de ochelari de soare

.Şi Mark Zuckerberg face parte de asemenea din aceste scenete. Îl putem vedea pe tânărul miliardar trimiţând o "cerere de prietenie", foarte asemănătoare cu cea a reţelei sociale Facebook, către Clinton, iar răspunsul acesteia este "Respinsă".
Blogul, lansat miercuri pe platforma Tumblr (http://textsfromhillaryclinton.tumblr.com/), este rezultatul a doi specialişti în comunicare, Adam Smith şi Stacy Lambe.

"Am hotărât că acest lucru ar putea deveni ceva cunoscut, pe care să îl retuşăm ulterior. Să fiu sincer, totul s-a întâmplat într-un bar după câteva pahare", a declarat Stacy Lambe.
"Am făcut câteva scenete şi alţii ne-au împărtăşit şi alte idei", a adăugat acesta. "Imediat a devenit ca un bulgăre de zăpadă".

Acest blog s-a regăsit în toată presa americană.
Departamentul de Stat nu a făcut nici un comentariu oficial. Dar "în mod sigur Hillary va comenta!", a menţionat Lambe, care a declarat pentru presa americană că este "un mare fan" al secretarului de Stat.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite