Gabrielle Giffords se simte din ce în ce mai bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a membrei Congresului american împuşcată în cap într-un atac armat la Tucson, Gabrielle Giffords, se îmbunătăţeşte pe zi ce trece,  a anunţat spitalul din Texas unde este îngrijită.

În această seară, medicii săi au estimat că starea sa a trecut de la serioasă la satisfăcătoare, a anunţat într-un comunicat Memorial Hermann-Texas Medical Center.

Gabrielle Giffords a părăsit vineri spitalul unde era internată, din oraşul Tucson (Arizona), pentru a fi transferată cu avionul la Texas, unde a început un proces de reabilitare.

Starea de sănătate a mebrei Camerei Reprezentanţilor va fi prezentată pe larg în cadrul unei conferinţe de presă organizată miercuri la ora 21.00 GMT (23.00, ora României).

Preşedintele american Barack Obama a arătat marţi,  în timpul discursului tradiţional asupra Stării Naţiunii, spre scaunul lăsat liber, în Cameră, de Giffords.

Ne rugăm pentru sănătatea colegei şi prietenei noastre Gabby Giffords, a spus Obama.

Televiziunea americană a difuzat, marţi seara,  imagini cu Mark Kelly, soţul lui Giffords, ascultând discursul preşedintelui într-un salon de spital din Houston, ţinând-o de mână pe soţia sa.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite