Doi morţi şi şapte răniţi, la o clinică de psihiatrie din Pittsburgh

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit și alte șapte au fost rănite în timpul unor focuri de armă dintr-o clinică de psihiatrie din orașul american Pittsburgh. Una dintre persoanele decedate este chiar atacatorul, informează Reuters.

"Poliția ne-a spus că sunt nouă victime în total. S-a confirmat că două dintre acestea au murit", informează Spitalul Universității din Pittsburgh.

Un bărbat înarmat cu două pistoale semiautomate a intrat ieri, în jurul orei 14.00 (21.00, ora României), în clinica de psihiatrie.

Un polițist l-a împușcat pe atacator, potrivit unei declarații făcute de oficialități unui cotidian din Pittsburgh. Polițistul a făcut împușcat în picior de către atacator, mai menționează Pittsburgh Post-Gazette.

Răniții au fost duși la un spital din apropiere. Doi dintre ei au fost tratați și externați. Una dintre rănite, în vârstă de 64 de ani, a fost operată de urgență. Restul supraviețuitorilor vor fi supuși unor intervenții chirurgicale în următoarele 12 ore. Doctorii se așteaptă ca toți răniții să-și revină.

Clinica de psihiatrie unde a avut loc incidentul tratează peste 25.000 de copii, adolescenți și adulți de diferite boli precum Alzheimer, depresie, schizofrenie, abuz de droguri și de alcool, potrivit site-ului său.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite