Familiile lor cred că au murit striviţi de tornadă, iar ei stau la hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce o furtună uriaşă a atins oraşul Joplin (SUA), zilele trecute, provocând moartea a peste o sută de persoane şi dispariţia altor 230, salvatorii le-au găsit urmele unora dintre ei pe la vecini, prieteni şi chiar cazaţi la hotel. Din cauza că şi-au pierdut telefoanele în urma tornadei şi o bună bucată de vreme reţelele de telefonie nu au funcţionat, aceştia nu au putut transmite celor dragi că sunt bine şi sănătoşi.

Sally Adams are 75 de ani şi a declarat că tornada a prins-o în casă, iar după ce furtuna i-a distrus locuinţa şi a fost salvată de vecini, s-a refugiat la un prieten. Ea a fost găsită jucându-se cu pisica ei. Când a aflat că se află pe lista celor daţi dispăruţi, bătrânica a izbucnit în râs. "Ştergeţi-mă de acolo. Mi-am pierdut telefonul şi nu am mai reuşit să vorbesc cu familia mea să le spun că sunt OK", a spus Sally.

Ea a fost trecută pe listă după ce familia ei a încercat să ia legătura cu ea şi nu a reuşit. Ei au postat un mesaj pe facebook anunţându-i dispariţia.

Sally nu este singurul caz. S-au mai descoperit alţi 12 oameni care s-au refugiat din calea tornadei fie la prieteni, fie la hotel.

Autorităţile au declarat că numărul morţilor a crescut la 126 şi că speră, cu fiecare oră care trece, să găsească mai multe persoane adăpostite prin alte locuri.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite