Curse aeriene suspendate după anunţarea unei noi furtuni la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania United Airlines a anunţat, marţi, suspendarea majorităţii curselor sale la New York miercuri şi joi, după anunţarea unei noi furtuni în regiune, la nouă zile de la uraganul Sandy, relatează AFP.

"Vom anula cea mai mare parte a zborurilor de la şi către New York începând de miercuri la prânz (19.00, ora României) şi până joi la prânz, din cauza furtunii anunţate în regiune", a anunţat un purtător de cuvânt al companiei, Charles Hobart, fără să poată preciza încă numărul curselor vizate de această măsură care afectează trei aeroporturi care deservesc New Yorkul, şi anume JF Kennedy, LaGuardia şi Newark, notează Mediafax.

Serviciile americane de meteorologie anunţă "ploi violente" pe toată Coasta de Nord-Est şi poate ninsoare miercuri şi joi, dar şi rafale de vânt ce pot atinge până la 80 de kilometri pe oră. Inundaţii "moderate" ar putea să aibă loc în regiunea de coastă, iar frigul urmează să se intensifice.

Ca măsură de precauţie, chiar dacă a subliniat că această nouă furtună este "departe de a fi la fel de puternică" precum Sandy, primarul din New York Michael Bloomberg a anunţat marţi închiderea parcurilor şi plajelor, începând de miercuri de la ora locală 12.00 (19.00, ora României), timp de 24 de ore.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite