Copil în lesă, târât prin magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un film video, care arată imagini şocante cu un băieţel târât în lesă de mama lui printr-un magazin, face de două zile înconjurul internetului.

Incidentul s-a petrecut în statul american Alabama, în localitatea Rome, iar protagonista este Melissa Catherine Smith-Means, de 37 de ani.

Ea a fost arestată după ce clienţii şi angajaţii magazinului „Verizon“ au văzut îngroziţi cum trăgea un băieţel de circa doi ani într-o lesă improvizată dintr-o curea luată de la un rucsac.

Femeia a declarat ulterior poliţiştilor că a vrut să-i aplice copilului „o pedeapsă“. În urma tratamentului inuman, băieţelul a suferit mai multe răni, în special la gât. După ce mama a fost arestată, el a fost dus într-un centru de minori, unde i s-au acordat îngrijirile necesare.

Melissa Catherine Smith-Means a fost închisă în centrul de detenţie din districtul Floyd, fără posibilitatea de a fi eliberată pe cauţiune.

Un alt caz de copil maltratat, intens comentat în prezent pe internet, este cel al unui băieţel de numai patru luni din Marea Britanie, Jayden, care a murit după ce a fost bătut cu cruzime de părinţi.

Jayden a fost adus acum trei zile la spitalul Great Ormond Street din Londra dar, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins din viaţă în urma gravelor leziuni şi a fracturilor.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite