VIDEO Clinton despre Barack Obama: "Individul acesta ne-ar fi adus cafeaua acum câţiva ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bill Clinton este acuzat de rasism
Bill Clinton este acuzat de rasism

Într-o discuţie cu senatorul Edward Kennedy, pe care l-a rugat sa o sprijine pe soţia sa, Hillary Clinton, în cursa pentru desemnarea unui candidat la alegerile prezidenţiale, Bill Clinton l-ar fi denigrat pe actualul preşedinte american Barack Obama, afirmând că  "Individul acesta ne-ar fi adus cafeaua acum câţiva ani".

Afirmaţia a fost făcută în cadrul campaniei din 2008 pentru desemnarea candidatului democrat pentru Casa Albă, în care Hillary Clinton a fost adversarul lui Barack Obama.  Kennedy a făcut această dezvăluire în faţa unui prieten, potrivit autorilor cărţii "Game Change", o relatare despre competiţia politică din 2008, redactată de jurnaliştii Mark Halperin and John Heileman, relatează site-ul politico.com.

Cartea, bazată pe 300 de interviuri, dezvăluie o serie de poveşti în exclusivitate legate de cursa pentru prezidenţialele SUA.

Potrivit politico.com, purtătorul de cuvânt al fostului preşedinte american Bill Clinton a refuzat să comenteze incidentul.

Printre altele, cartea mai dezvăluie că între Barack Obama şi Joe Biden exista o relaţie tensionată.

Dezvăluirea a redeschis discuţiile în Statele Unite legate de rasismul lui Bill Clinton, comentează New York Daily News.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite