Cine a fost prima persoană pe care a sunat-o Barack Obama după victoria în alegerile prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după anunţarea rezultatelor, Obama a primit un apel telefonic din partea contracandidatului său republican Mitt Romney, despre care ar fi afirmat că este un gest "foarte elegant". După ce a terminat convorbirea, el a dat imediat un telefon.

Fostul preşedinte american Bill Clinton a fost prima persoană pe care a sunat-o preşedintele Barack Obama după ce a câştigat un nou mandat de patru ani la Casa Albă, relatează Daily Mail, în ediţia electronică de miercuri.

Potrivit surselor, Obama i-ar fi mulţumit lui Clinton pentru munca depusă în vederea realegerii sale, relatează Fox News.

Înaintea acestei campanii, relaţia dintre cei doi nu a fost tocmai "lapte şi miere", comentează cotidianul britanic. În urmă cu patru ani, Obama a candidat împoriva lui Hillary Clinton, şi, chiar după ce Bill Clinton a intrat în campanie pentru acesta, tensiunile s-au menţinut. Cea mai mare dintre ele ar fi fost un schimb de replici între cei doi după ce Clinton şi-a depăşit cu 45 de minute timpul alocat discursului său la Convenţia Naţională Democrată, eclipsând discursul lui Obama.

Cei doi par să fi îngropat securea războiului, dar Clinton nu s-a numărat printre persoanele cărora Obama le-a mulţumit în discursul său de victorie.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite