Camerista lui Dominique Strauss-Kahn rupe tăcerea: "Din cauza lui sunt percepută ca o prostituată"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nafissatou Diallo, menajera care a provocat un adevărat scandal după ce a declarat că fostul şef al Fondului Monetar Internaţional Dominique Strauss-Kahn a agresat-o sexual, şi-a povestit propria versiune într-un interviu acordat publicaţiei Newsweek.

"Buna ziua! Serviciul de curăţenie!" îşi începe naraţiunea femeia, care intrase în camera 2806 a hotelului Sofitel din New York, în dimineaţa zile de 14 mai, după ce un coleg dela room-service i-a comunicat că are o cameră goală, potrivit Newsweek. 

"După ce am intrat, m-am oprit pe hol în faţa dormitorului, când un om dezbrăcat, cu părul alb a apărut de nicăieri. «Oh! Dumnezeule! Îmi pare rău! », am spus, iar el mi-a spus că nu trebuie să-mi pară rău. Mi s-a părut că parcă ar fi un nebun. M-a apucat de sâni şi am ţipat: «Domnule, nu vreau să-mi pierd slujba!». Nu m-am uitat la el. Mi-era frică. Nu mă aşteptam să găsesc pe nimeni în cameră. M-a împins violent pe pat", a spus camerista, adăugând că fostul şef FMI a vrut să-i introducă penisul în gură, a pus-o în genunchi, a proptit-o de perete şi i-a ţinut capul între mâini.

"Mi l-a ţinut atât de strâns şi mi-a spus: «Suge-mi... nu vreau să spun!» ", a adăugat Diallo, care, când a scăpat, a fugit pe hol scuipând. "Eram nervoasă, eram speriată. Nu voiam să-mi pierd slujba", a mai spus camerista.

Ea a fost văzută de şeful ei tremurând şi fiind foarte supărată. "«Dacă cineva încearcă să te violeze la aces loc de muncă, ce faci?», am întrebat-o. Atunci au mai venit un supervizor şi doi oameni care se ocupă de securitatea hotelului şi m-au sfătuit să sun la poliţie", a continuat menajera.

"Din cauza lui (n.r- Dominique Strauss Kahn), lumea mă percepe ca o prostituată. Vreau să ajungă la închisoare. Vreau să ştie că sunt unele locuri în care nu-ţi poţi folosi puterea şi nici banii. Suntem săraci, dar suntem buni. Nu mă gândesc la bani", a spus Nafissatou Diallo pentru Newsweek.

Ancheta poliţiei a stabilit că pe hainele cameristei existau urme de spermă. Fostul şef FMI a fost «săltat» la câteva ore, chiar din avionul care urma să-l ducă înapoi în Franţa, şi eliberat pe cauţiune cinci zile mai târziu, rămânând arestat la domiciliu.

Avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn acuză că, prin această apariţie în presă, se vrea inflamarea opiniei publice cu doar o săptămâna înainte când va avea loc o nouă înfăţişare a fostului şef FMI în faţa instanţei.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite