Bill Clinton se oferă ca premiu de loterie pentru datoriile lui Hillary Clinton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bill Clinton resimte povara unei datorii faţă de soţia sa Hillary, datorie pe care încearcă să o răscumpere, parţial, alegând să se ofere ca premiu într-o loterie menită să strângă bani pentru a plăti datoriile acumulate de soţia sa în campania electorală pentru preşedinţia SUA.

Potrivit publicaţiei britanice The Times, într-un e-mail transmis milioanelor de oameni care au susţinut-o pe Hillary, fostul preşedinte întreabă simplu şi firesc: V-ar plăcea să aveţi şansa de a veni la New York şi de a petrece o zi alături de mine?

Cei care şi-ar dori să fie însoţiţi de Bill Clinton, fie doar şi pentru o zi, la New York, trebuie să se înscrie la o loterie al cărei bilet costă 5 dolari. Mai multe bilete cumpărate, mai multe şanse de a te plimba alături de Bill Clinton pe Times Square.

Până în 2007, la şapte ani după ce a părăsit Casa Albă, soţii Clinton au câştigat împreună 109 milioane de dolari din discursuri şi participarea la diferite evenimente sociale, culturale, politice sau pur şi simplu mondene, precum şi din vânzarea unor memorii, scrie The Times.

Şi totuşi preferă ca alegătorii americani să plătească pentru datoria de 771.000 de dolari rămasă de achitat după campania electorală a lui Hillary, comentează publicaţia citată.

image
SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite