VIDEO / Bill Clinton a fost externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul prepşedinte american a fost eliberat din spital
Fostul prepşedinte american a fost eliberat din spital

Bill Clinton se află din nou în Chappaqua, N.Y., după ce a părăsit spitalul Presbyterian, unde a suferit o intervenţie pe cord, a anunţat vineri un prieten apropiat al fostului preşedinte, într-o emisiune difuzată pe ABC, informează USA Today.

Clinton a fost externat şi se află în drum spre casă, a declarat Terry McAuliffe, fost preşedinte al Comitetului Naţional Democrat, în cadrul emisiunii matinale Good Morning America.

Fostul preşedinte de la Casa Albă locuieşte în mica localitate Chappaqua, la 55 km nord de New York. Anterior, medicul cardiolog Allan Schwartz anunţase că Bill Clinton nu a suferit un atac de cord şi ar putea reveni la muncă începând cu lunea viitoare.

Bill Clinton a fost supus unui bypass cvadruplu în urmă cu cinci ani, în acelaşi spital. Joi, lui Bill Clinton, în vârstă de 63 de ani, i-au fost introduse două stenturi într-o arteră coronară, după ce acuzase o durere în piept, potrivit USA Today.

Intervenţia a decurs foarte bine, a declarat doctorul Schwartz, prezentând prognosticul pacientului ca excelent.

Hillary Clinton a călătorit de la Washington la New York pentru a fi alături de soţul ei. Secretarul de stat a părăsit spitalul în jurul orei 23:30 (04.0 GMT), fără a face declaraţii presei.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite