Barack Obama pleacă în vacanţă, deşi SUA se află într-o nouă criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Statelor Unite a părăsit joi Washingtonul, pentru a petrece câteva zile de vacanţă pe insula Martha's Vineyard, alături de familie.

Obama nu a ţinut cont de criticile pe care i le aduce Opoziţia, iar apropiaţii acestuia au afirmat că preşedintele este conştient că este criză şi că responsabilităţile sale sunt uriaşe. „Preşedintele Statelor Unite rămâne preşedinte al Statelor Unite indiferent unde merge", a spus un purtător de cuvânt al Casei Albe.

Reprezentanţii Opoziţiei au criticat decizia lui Obama de a pleca în vacanţă într-o perioadă atât de grea, afirmând că orice persoană ar fi fost la conducerea Statelor Unite, nu ar fi trebuit să plece în vacanţă. „Dacă aş fi fost preşedinte, nu aş fi încercat să petrec zece zile la Martha's Vineyard. Dacă aţi fi preşedinte al Statelor Unite şi ţara s-ar afla în criză, iar noi suntem în acest moment în plină criză a şomajului, atunci nu ar trebui să plecaţi în vacanţă", a spus Mitt Romney, favorit în sondaje pentru nominalizarea republicană la Casa Albă.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite