Barack Obama îl acuză pe Mitt Romney că a mințit în dezbaterea televizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama,  preşedintele SUA (stânga) şi Mitt Romney,  contracandidatul lui Obama  în alegerile din 6 noiembrie (dreapta)
Barack Obama, preşedintele SUA (stânga) şi Mitt Romney, contracandidatul lui Obama în alegerile din 6 noiembrie (dreapta)

Preşedintele SUA, Barack Obama, l-a acuzat pe adversarul său republican Mitt Romney că a minţit în dezbaterea televizată de miercuri, afirmând că "adevăratul Romney a lipsit de pe scenă", relatează AFP.

"Dacă vrei să fii preşedinte, trebuie să le spui adevărul americanilor", a declarat Obama într-un discurs rostit la Denver după prima dezbatere prezidenţială, desfăşurată în acelaşi oraş.

"Când am urcat pe scenă, l-am întâlnit pe acest individ foarte în formă care pretindea că este Mitt Romney. Dar nu putea fi Mitt Romney!", a spus Obama în mod ironic.

"Adevăratul Mitt Romney face turul ţării de anul trecut promiţând cadouri fiscale de 5.000 de miliarde de dolari pentru cei bogaţi. Adevăratul Romney spunea că nu avem nevoie de profesori suplimentari în şcoli. Dar individul de pe scenă a spus că îi plac profesorii", a reamintit preşedintele.

"Omul care era pe scenă nu îşi asumă responsabilitatea a ceea ce adevăratul Romney spune de un an", a subliniat Obama.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite