Barack Obama, despre George Clooney: Este un bun prieten

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american, Barack Obama, a afirmat despre actorul George Clooney că este un bun prieten şi un om deosebit, atent să apere acea prietenie, potrivit unui interviu ce va fi difuzat, luni, la postul de televiziune CBS, în cadrul emisiunii Entertainment Tonight, relatează AP.

Liderul de la Casa Albă a mai spus că George Clooney este o persoană deschisă şi care nu caută să profite de pe urma acestei prieteniei a lor. El a adăugat că binecunoscutul actor păstrează distanţa, pentru ca Obama să nu fie criticat că îşi pierde vremea cu vedetele de la Hollywood.

"Mai este şi frumos", a afirmat la rândul ei, Prima Doamnă, Michelle Obama.

În luna mai, Clooney a fost gazda unei unei serate ce a avut loc la Los Angeles în urma căreia Barack Obama a strâns aproape 15 milioane de dolari pentru campania sa prezidenţială. În cursul acestei luni, George Clooney va fi gazda unui alt dineu pentru colectare de fonduri, la Geneva, informează Agerpres.

Şeful administraţiei americane a precizat că a avut posibilitatea să îl întâlnească pe Clooney în perioada cât a fost membru al Senatului, cu prilejul demersurilor întreprinse de actor în problema Sudanului.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite