Agentul FBI din dosarul Petraeus devine subiectul unei anchete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul FBI care a lucrat în dosarul ce a dus la demisia directorului CIA David Petraeus face el însuşi obiectul unei anchete interne în legãturã cu comportamentul sãu, a anunţat luni searã Wall Street Journal, citat de AFP.

Agentul, al cãrui nume nu a fost precizat, i-a trimis fotografii de-ale sale la bustul gol lui Jill Kelley, femeia din Florida care i-a cerut ajutorul dupã ce a primit mesaje de ameninţare prin e-mail.

În cele din urmã s-a dovedit cã mesajele proveneau de la Paula Broadwell, iar investigaţiile ulterioare au permis sã se stabileascã faptul cã Broadwell a avut o legãturã extraconjugalã cu şeful CIA. Scandalul izbucnit l-a constrâns pe David Petraeus sã demisioneze din funcţie vineri.

Agentul FBI a fost retras din aceastã afacere în varã, iar în prezent face obiectul unei anchete interne, potrivit publicaţiei amintite.

Surse anonime citate de cotidian au dezvãluit cã superiorii agentului în cauzã au început sã-şi punã întrebãri dupã ce au vãzut cã anchetatorul devenise "obsedat" complet de dosarul la care lucra.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite