VIDEO Peste 200 de vaci găsite moarte într-o fermă din Wisconsin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de vaci moarte au fost găsite la o fermă din Portage County, Wisconsin. Autorităţile spun că incidentul nu prezintă niciun pericol pentru oameni sau alte animale.

Animalele moarte au fost transportate de la fermă cu ajutorul camioanelor. Ferma, însă nu a fost pusă în carantină, întrucât virusul nu afectează oamenii sau alte animale, potrivit autorităţile sanitar-veterinare sosite la faţa locului, informează Huffington Post.

Veterinarul cu care lucra proprietarul vacilor a declarat, iniţial, că există două tipuri de virus care ar fi putut cauza moartea animalelor. Însă ulterior, s-a vehiculat posibilitatea ca vacile să fi murit de pneumonie.

În ultima perioadă, în întreaga lume au existat numeroase alte cazuri de animale moarte, de la inceputul acestui an.

Mii de păsări au căzut din cer în statul Arkansas, iar mii de peşti morâi au fost descoperiţi în aceeaşi perioadă in acelaşi stat. Au urmat alte cazuri în statele Louisiana, Kentucky, California şi Alabama, dar şi în România.

Incidentele par să urmeze profeţiile biblice din Cartea lui Osea (Biblia evreiască), fiind rezultatul faptului că omul se întoarce cu spatele la Dumnezeu, relatează Time.

Prin injurături, minciună, ucidere, furt şi adulter, profeţiile se împlinesc, potrivit Time.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite