Camerista care îl acuză de agresiuni sexuale pe Strauss-Kahn este bănuită că a fost prostituată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camerista care îl acuză de agresiuni sexuale pe fostul director al FMI Dominique Strauss-Kahn este bănuită că s-a prostituat cu clienţii hotelului, susțin jurnaliștii de la publicația New York Post.

 "Există informaţii ... că lua bacşişuri suplimentare, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Şi nu pentru că ducea prosoape suplimentare", a declarat o sursă din cadrul investigaţiei pentru cotidianul american.


image

Femeia ar fi fost repartizată la acest hotel pentru că se ştia că poate aduce câştiguri mari. "Când eşti cameristă la Local 6, când ajungi prima dată în Statele Unite, începi cu hoteluri modeste la JFK (aeroport). Nu începi cu Sofitel", a declarat sursa citată. Femeia are, de asemenea, "o mulţime de cheltuieli plătite de bărbaţi care nu au legătură cu ea", a adăugat sursa citată.

Potrivit surselor citate de New York Post, detectivii lui Strauss-Kahn au descoperit, de asemenea, dovezi potrivit cărora ea făcea parte dintr-o schemă piramidală care viza imigranţi din ţara sa de origine, Guineea. "Sunt persoane care au fost victime, care au pretins că ea a abuzat de ele", a adăugat sursa citată.

Camerista "violată" de Strauss-Kahn, către un traficant aflat la pușcărie: "Știu ce fac, tipul are o mulțime de bani"
Dosarul în care a fost acuzat și apoi arestat preventiv fostul șef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, devine un fiasco judiciar tot mai jenant. O discuție telefonică dintre "victimă" și un deținut sugerează că femeia a provocat scandalul pentru a stoarce bani de la cel acuzat. CITEȘTE AICI DETALII

Care sunt teoriile conspiraţiei din spatele arestării celui mai cunoscut "violator" din lume
Doua dintre aceste teorii, printre cele mai credibile şi mai populare, au făcut înconjurul lumii. Prima teorie a apărut după ce a fost făcută publică informaţia conform căreia, cu numai câteva zile înainte de incident, şeful FMI le-ar fi mărturisit jurnaliştilor de la Liberation, într-o discuţie privata, că un scenariu în care i-ar putea fi înscenat un viol nu este chiar aşa de greu de imaginat. CITEȘTE DETALII AICI!

VIDEO Cum a minţit "victima" lui Strauss-Kahn

Presupusa victimă a fostului şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, Nafissatou Dialloo, cameristă originară din Guineea, în vârstă de 32 de ani, a oferit, sub jurământ, "o descriere eronată" a agresiunii sexuale suferite, omiţând să precizeze că a făcut curat în altă cameră înainte de a denunţa faptele incriminate, a dezvăluit vineri procurorul, citat de AFP. Femeia afirmă că Strauss-Kahn a încercat să o violeze la 14 mai într-o cameră a hotelului Sofitel din New York. CITEȘTE DETALII AICI!


Dominique Strauss-Kahn, a pledat nevinovat la acuzaţiile de agresiune sexuală care au fost formulate la adresa sa

Strauss-Kahn, eliberat
În cadrul unei scurte audieri-surpriză de zece minute la tribunalul din Manhattan, procurorul Cyrus Vance i-a cerut judecătorului să îi ridice arestul la domiciliu lui Dominique Strauss-Kahn, în urma dezvăluirilor care au decredibilizat-o pe reclamantă. Justiţia newyorkeză l-a eliberat pe propria răspundere pe Dominique Strauss-Kahn, afirmând însă că cercetarea lui pentru agresiuni sexuale va continua. Cauţiunea în valoare de şase milioane de dolari i-a fost restituită acuzatului, care nu şi-a recuperat însă paşaportul, păstrat de justiţia americană. O audiere ulterioară este fixată pentru 18 iulie. Citeşte aici mai multe despre eliberarea lui Strauss-Kahn.

image
În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite