În prima zi ca ex-preşedinte, Nicolas Sarkozy a făcut jogging

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a părăsit Palatul Elysee, fostul lider al Hexagonului şi-a înghiţit amarul cu un jogging.

De la 10.45, ora Franţei, Nicolas Sarkozy a încetat să mai fie preşedinte al Franţei. I-a predat oficial puterea noului preşedinte socialist Francois Hollande, la Palatul Elysee. Acesta i-a făcut "cele mai calde urări pentru viaţa nouă care i se deschide în faţă", scrie "Le Parisien". Sarkozy şi-a luat apoi soţia - pe Carla Bruni - şi a părăsit palatul. A plecat în uralele simpatizanţilor UMP strânşi în faţa preşedinţiei.
Sarkozy a urcat în maşina însoţită de doi jandarmi pe motociclete. A întârziat într-un blocaj rutier în drum spre arondismentul al XVI-lea, unde se află locuinţa Carlei Bruni.

Noua viaţă a lui Nicolas Sarkozy a început deja. Şi a început cu un jogging. Până să se facă ora 15, Sarkozy a luat direcţia Bois de Boulogne, în compania a două gărzi de corp. A tot alergat timp de o oră. În şort alb şi tricou dungat, Sarkozy a intrat în jocul fotoreporterilor şi cameramanilor care îi urmăreau fiecare mişcare. Le-a strâns mâna. După ce a dat turul complet al lacului, proaspătul fost preşedinte s-a întors la locuinţa din arondismentul al XVI-lea.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite