Medvedev le-a transmis adversarilor politici un mesaj obscen pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, la jumătate de oră după miezul nopţii, a fost postat de pe contul de Twitter MedvedevRussia un mesaj obscen care făcea trimitere la adversarii politici ai preşedintelui rus Dmitry Medvedev.

Mesajul postat pe adresa de Twitter MedvedevRussia are conotaţie obscenă în limba engleză: "Today it became obvious that if somebody writes the phrase 'party of swindlers and thieves' on a blog, he is a stupid f...ing sheep".

În limba română, mesajul îşi pierde sensul vulgar: "A devenit evident că, dacă o persoană scrie expresia "partid de escroci şi hoţi" pe blog, atunci nu este decât o oaie proastă".

Mesajul îi era adresat lui Alexei Navalny care este închis pentru 15 zile pentru participarea la un miting de protest la Moscova. Acesta a folosit pe blogul personal formularea "partid de escroci şi hoţi" făcând referire la Rusia Unită.

Din primele investigaţii a rezultat că mesajul a fost postat de către Konstantin Rykov, un deputat, membru al partidului Rusia Unită.

Kremlinul a reacţionat prompt, trimiţând presei un comunicat: "Un mesaj inadecvat a apărut noaptea trecută pe contul de Twitter al lui Dmitry Medvedev. În timpul unei schimbări planificate a parolei, un membru al personalului responsabil pentru suportul tehnic al contului a efectuat o intervenţie inacceptabilă pe contul @ MedvedevRussia. Vinovaţii vor fi pedepsiţi".

Mesajul obscen a fost preluat rapid de bloggeri. Varlamov (care este urmărit pe Twitter de 53.000 de persoane), a scris: "Mi se pare că Rykov a uitat să iasă de pe contul lui Medvedev înainte să posteze mesajul pe Twitter".

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite