Cum să profiţi economic de pe urma unei tragedii: Rusia vrea complex turistic la Smolensk

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia aviatică de la Smolensk, în care şi-a pierdut viaţa liderul polonez Lech Kaczynski, alături de alţi circa o sută de înalţi demnitari, poate aduce bani frumoşi în buzunarele autorităţilor locale ruse, care intenţionează să construiască un complex turistic în apropierea locului în care s-a prăbuşit avionul prezidenţial polonez.

Scopul declarat al autorităţilor locale din districtul Smolensk este de a oferi cea mai bună gâzduire turiştilor polonezi care doresc să le aducă omagii celor 96 de persoane decedate după prăbuşirea avionului Tu-154 în aprilie 2010, informează site-ul postului Radio Polonia.

Şi pentru că nu ar fi drept ca toţi banii proveniţi din cea mai mare tragedie a Poloniei de după cel De-al Doilea Război Mondial să ajungă doar în buzunare ruseşti, autorităţile locale din vestul Rusiei i-au invitat şi pe oamenii de afaceri polonezi să participe la proiect.

Ministerul Economiei din Polonia a fost invitat să achiziţioneze loturi de teren la Smolensk. "Districtul Smolensk din Federaţie Rusă a informat ambasada Poloniei din Moscova în legătură cu organizarea unei licitaţii pentru cumpărarea de terenuri în vederea construirii unor hoteluri", precizează Ministerul.

Citiţi şi: Raport final: Piloţii aeronavei lui Kaczynski au vrut să aterizeze cu orice preţ, deoarece acesta "s-ar fi înfuriat" dacă se anula aterizarea

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite